Helle Leisgaard

Inspiration og nye ideer opstår ofte i samværet med andre mennesker.

 

Hos Fine-Fund er der altid en åben invitation til alle, som gerne vil være en del af et kreativt fællesskab og som har lyst til at give sin erfaring og viden videre til andre i et givende netværk.

 

Så hvis du planlægger at holde kreative kurser, mindre foredrag, inspirationsdage/-aftner eller noget helt fjerde, så har jeg de hyggeligste rammer på en lille gård i udkanten af Silkeborg

 

Her er højt til loftet og plads til at samle grupper på op til 12 personer.  

Jeg planlægger selv at lave kurser i billedkunst, fotografering, blomsterbinding og fremstilling af håndlavet papir, men det kunne være skønt med spændende samarbejdspartnere.

Så send mig en besked og lad os mødes og se, hvad vi i fællesskab kan finde frem til.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

NYHED 2018

I samarbejde med fotograf Anette Roien afholder vi en række kursus i digital fotografering. 

Tirsdag d. 27. februar fra kl. 18.30 - 21.30 gælder et en introduktionsaften til digital fotografering, og d. tirsdag d. 6. marts og tirsdag d. 21. marts er der to sammenhængende kursusaftner, hvor vi

dykker længere ind i fotograferingens magiske verden. Læs mere på Facebook og Instagram.

 

 Hvem er jeg?

Skal vi samarbejde?

I min verden bliver man aldrig for gammel til at lege, lære nyt og til at lade sig inspirere af den verden som omgiver os, og som man aldrig bliver færdig med at udforske.

.

Jeg har altid haft brug for at udtrykke mig kreativt og har igennem årene prøvet rigtig mange forskellige udtryksformer. Men det jeg hele tiden vender tilbage til er, at fotografere, male billeder, lave "vilde" blomsterbuketter og indrette mit hjem med unikke og personlige ting.

 

Alt det har jeg nu samlet i min nyåbnede livsstilsbutik Fine Fund og en drøm er gået i opfyldelse. Så gå på opdagelse i butikken, og lad dig inspirere af farverne, formerne, mønstrene og de skiftende  årstider. 

 

HJERTELIG VELKOMMEN

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com